Thursday, 5 July 2012

Kembali bercoret di " Coretan Hati"







Assalamualaikum wbt,,,semua pembaca coretan hati,,,peminat setia coretan hati,,,(cehh,,,perasan ada peminat tuu,,,) apa khabar semua,,,sehat ker??pembaca2 putriku sayang muslimah mujahidah islam macam mana dengan puasa ganti dah laksanakan ke belum??jika belum cepat2 yer bayor hutang kome tuu...yang putra2 agama juga jgn luper puasa sunat..dapat jugok top up pahala awok2 semua...ermmm,,,dah start membebel la plak "mak Cik" ni kan ,,,,sory2,,,,terlebih awal kalam pulak,,ok straight to the point jer senang,,,,haa,,,semua lihat tajuk tu,,,coretan hati dah kembali...kembali dari mana??pergi bertapa ke ??pergi bercuti ker??actually nak mintak maaf banyak2 pada semua pembaca coretan hati,follower2 yang tercari2 mana coretan hati menghilang(penulis dia la menghilang) ,,,penulis x pergi mana2 pun ..ada jer disini,,,,cumer lama dah tak pulang ke teratak coretan hati ni. dek kerana buzy mengalahkan perdana menteri,,,haaha,,,,,buzy lady la katakan,,,heheh,,,sebenarnya dah lama penulis  tak menjenguk coretan hati ni...last jenguk bulan 2 hari tu,,,,tu last entry penulis,,,,pas tu penulis terus menyepi ...bukan apa bnyak benda nak kena fikir..urusan kejer tak habeh2,,,,ni la dinamakan urusan dunia,,,tak pernah habis2,,,


Mesti korang semua nak taw kan napa penulis tiber2 coretan hati muncul malam ni kan..kan,,,kan..,..(macam suspen jerk,,,)citer dia cenggini,,,td penulis bukak la laman maya penulis tu...ala,,,,muka buku a.k.a FB,,,tak kan korang tak kenal FB,,,,tipula kalo tak kenal FB,,,heheh,,,masa penulis bukak tu penulis tengok di wall fb penulis ada adik ni,,,follower penulis jugak selalu taggedkan penulis entry2 baru dia,,,,waaaa,,,,terharu rasanya,,,,cam nak nangis,,,tp tak nangis pun.....terharu la,,and tengok belog dia buatkan penulis rindukan laman buruk penulis ni iaitu "CORETAN HATI"....penulis pun tergerak hati untuk melawat coretan hati...Bila masuk jer ker laman coretan hati ni...mak aiii,,,,napa lain jer belog ni,,,dah baru la,,,,jadi jakun sebentar ...jadi macam budak baru belajar belog..hahaa,,,maklumla ...4 bulan kot tinggalkan rumah ni....heheh,,,,belog berubah baru satu hal,,,,satu hal lain pulak "Coretan Hati" ni dah bersawang.,,,,bukan setakat bersawang tumbuh lalang-lalang lagi,,,,sadisnya hati bila melihatnya,,,huhuhuhuhu,....jadi,,,penulis pun slow2 mengemas,membersih,menyapu semula supaya laman coretan hati ni kembali ceria dan bersinar,,,,So,,,,,so,,,so,,,,mulai malam ni insyaallah penulis akan terus aktif dengan menulis di coretan hati...


to follower2,pembaca-pembaca coretan hati,,,,maaf yer wat kalian menunggu begitu lama entry baru,,,,entry ni kira entry pembukaan semula la belog ni,,,,sapa2 yang belum jadi follower jangan malu-malu jangan segan2 nak follow coretan hati yer,,,,kedatangan kalian disambut dengan senyuman dan ahlan wasahlan di ucapkan,,,  ,,,




ok la,,,,malam pun dah semakin gelap....mata pun semakin layu..menandakan minda penulis pun perlu rehat,,,,sampai disini saja dulu penulis merapu2 yer,,,,


psssssttt,.....jangan lupa baca doa sebelum tido,,,sweet dream....


ilalliqa'...assalamualaikum....

1 comment:

  1. Assalamualaikum akak.... best perkongsiannya.. alhamdulilah...^__^

    ReplyDelete